BVCA case study

Cashman Interiors designed and fitted-out the 5,000 sq ft office space on the 5th Floor of Chancery House, Chancery Lane, London. This was very much a design-led project which required 3D visuals, detailed plans and an emphasis on corporate branding. The brief demanded that flexibility, creativity as well as collaboration and brand identity were given high priority when designing this space. The project included an open plan office area, a reception area, meeting rooms and break-out / kitchen area.

 

The British Private Equity & Venture Capital Association (BVCA) is the industry body for the private equity and venture capital industry in the UK. Their membership comprises more than 500 influential firms, working together to provide capital and expertise to growing businesses, aid understanding and promote the industry.


Following a period of rapid growth, the BVCA needed to relocate to new premises in Chancery Lane. We were involved in this project from a very early stage, and having worked with us on previous projects and having taken inspiration from our creative work with other clients, they appointed Cashman Interiors to design and fit-out a new workspace to accommodate and showcase their expansion.


We were given a very open brief and were tasked with delivering a fresh and contemporary, open plan working environment which supports the functions of the business. This was an exciting opportunity to create a working environment which combines and promotes collaboration and brand identity. To meet these requirements, Cashman Interiors designed and fitted-out the 5,000 sq ft office space on the 5th Floor of Chancery House, Chancery Lane, London.


This was very much a design-led project which required 3D visuals, detailed plans and an emphasis on corporate branding. Flexibility and creativity was given high priority when designing this space. The project included an open plan office area, a reception area, meeting rooms and break-out / kitchen area.


Our project management team coordinated the many aspects of the project with fluidity and expertise and completed BVCA's contemporary, practical and distinctive workspace within a tight timescale, within budget and to their exacting standards.

Client: BVCA (British Private Equity & Venture Capital Association)

Sector: Finance

Size: 5,000 sq ft.

Location: Chancery Lane, London, WC2

Project: Complete Premises Fit-Out


.