News

New offices for BVCA, Chancery Lane, London

24/06/2014

This was very much a design-led project which required 3D visuals, detailed plans and an emphasis on corporate branding. Flexibility and creativity was given high priority when designing this space.  The project included an open plan office area, a reception area, meeting rooms and break-out / kitchen area. 

Our project management team coordinated the many aspects of the project with fluidity and expertise and completed BVCA's contemporary, practical and distinctive workspace within a tight timescale, within budget and to their exacting standards.

Project: BVCA Complete Premises Fit-Out

Local authority approvals, space planning, glass partitioning with floating doorframes, solid partitions, electrics, data, lighting, access control system, Reception desk & feature wall, kitchen & breakout areas, floor coverings, furniture, storage wall, specialist graphics, fresh air system.


Back to recent news